Hogere conversie, lagere kosten: mijn “online marketing totaalservice”

Als ZZP’er of MKB’er wil je jouw bedrijf online optimaal presenteren. Met een WordPress website als kloppend hart wellicht. En met de best converterende overige online marketingmiddelen.   

Een online marketingbureau met allerlei specialisten in huis is onbetaalbaar. En een freelance webdesigner heeft meestal niet de expertise om een effectief online marketingplan voor je te ontwikkelen. En uit te voeren.   

Het alternatief? De “online marketing totaalservice” van Rhinoz, het gespecialiseerde 1-mans bureau voor online marketing en creatieve content marketing (o.a. SEO-teksten). Weten hoe we je conversie samen gaan verhogen? En jij kopzorgen, tijd en kosten bespaart? 

SEO-tekst bepalend voor het succes van je website / online marketing!

Met tekst op je website en in overige online communicatie­middelen kun je iemand overtuigen. En behaal je een betere ranking bij Google.

Je tekst moet dan wel lekker kort en klant­vriendelijk zijn. En in je online marketing­teksten moet je de meest effectieve zoek­woorden gebruiken. Waardoor je tekst ook zoekmachine­vriendelijk is (SEO-webtekst).

Vrijblijvend advies of hulp? Laat van je horen. Het schrijven van activerende SEO-tekst en het bedenken van creatieve content­marketing-ideeën zijn mijn specialismes. Inspiratie opdoen? Lees mijn nieuwste tips & tricks hierover:

Inspirerende blogstory e-mails ontvangen?

Wil je elke 2 weken vrijblijvend mijn inspirerende tips & tricks op het gebied van online marketing en creatieve content marketing ontvangen? Meld je dan nu aan!

Tijdelijk krijg je nu een welkomstcadeau t.w.v. € 19,95: mijn nieuwe e-book met tips voor zakelijke social media posts. Hiermee heb je voortaan nooit meer tekort aan inspiratie.

Je website genadeloos door mij laten doorzagen (advies over 35 punten)?

Heb je al een website of webshop? Maar scoort-ie onvoldoende resultaten? Omdat teksten niet bondig en profilerend zijn? Of niet aansprekend en/of activerend. SEO-tekst en ‘verleidelijke’ micro-copy kunnen een wereld van verschil maken. Wellicht moet ook de vormgeving opgefrist worden. Wil je betere resultaten behalen? Laat je website/webshop grondig en genadeloos door mij doorzagen. Je  ontvangt geen ‘prefab scannetje’. Maar een uitgebreid praktisch rapport op maat met maar liefst 35 adviespunten. Hiermee optimaliseer je (zelf) je website of webshop en verhoog je je rendement.
480,-

Tekstproeverij met unieke “no-cure-no-pay” garantie

Je wilt de verkoop van een complex technisch product stimuleren. Met een overtuigende tekst voor je homepage, e-mailing of blog bijvoorbeeld. En je overweegt om het specialistische en arbeids­intensieve schrijfwerk aan mij uit te besteden. Gelijk heb je. Maar je wilt er zeker van zijn dat je teksten krijgt waar je blij van word. Maak dan gebruik van mijn speciale introductie-aanbod. We komen een proefopdracht voor 4 uur tekstschrijven overeen, je betaalt met 60,- korting in mijn webshop en je ontvangt mijn tekst. Niet 100% tevreden over mijn tekst? Dan stort ik het bedrag direct aan je terug.
260,-

Nieuwste blogstory:

Interactieve content – opvallend activerend

Afgelopen maandagavond hoorde ik op het nieuws dat er op basisscholen in onder andere Friesland en Drenthe nu ontbijtpakketten voor hongerlijdende schoolkinderen worden bezorgd door het Rode Kruis. Ik heb er net niet wakker van gelegen. Maar zei vanochtend stoer tegen mijn vrouw Miranda: ‘Ik ga premier Rutte een open brief schrijven en die plaatsen […]