Eén loket voor converterende WordPress websites en SEO webtekst

Je wilt een ‘scorende’ nieuwe WordPress website of webshop laten maken? Die er onweerstaanbaar uitziet. En je aantoonbaar resultaat oplevert: webbezoekers en leads. En vooral meer verkoop. Een webbureau of free lance webdesigner is zo gevonden. Een tekstschrijver ook. Maar hebben zij de marketing expertise om je aan een onderscheidende profilering te helpen? Nemen zij de rol van projectleider op zich? Waarbij jij ervan verzekerd bent dat het totaalplaatje van webontwerp, usability, nieuwste techniek en verkoopgerichte marketing inclusief SEO-tekst perfect klopt? 

Bespaar jezelf kopzorgen, tijd en budget. Kies vandaag nog voor de effectieve 1 loket-aanpak van 1-mans website- en tekstbureau Rhinoz.

Tekst: bepalend voor het verkoopsucces van je (nieuwe) website!

Met tekst overtuig je je webbezoekers. En scoor je een goede ranking bij Google. Als je de juiste zoekwoorden gebruikt. En jouw webteksten niet alleen klantvriendelijk zijn. Maar ook zoekmachinevriendelijk (SEO-webtekst). Extra hoog scoren bij Google? Voeg dan regelmatig relevante SEO-tekst toe aan je website. Hulp nodig? Laat van je horen. Het schrijven van SEO-tekst en het bedenken van creatieve contentmarketing ideeën is één van mijn specialismes. Inspiratie opdoen? Lees mijn nieuwste tips:

Gratis e-book “25 schrijftips waardoor je online meer verkoopt”

Abonneer je op mijn inspirerende e-mailings op het gebied van online marketing. Ontvang nu tijdelijk mijn nieuwste e-book (12 pag.) met praktische tips/adviezen voor o.a.:

  • Opbouw van je teksten.
  • Overtuigende schrijfstijl.
  • Content creatie/middelen-inzet.

Laat je website genadeloos door mij checken (35 punten)

Heb je al een website of webshop? Maar scoort-ie onvoldoende leads? Omdat teksten niet bondig en profilerend zijn? Of niet aansprekend en/of activerend genoeg. SEO-tekst en ‘verleidelijke’ micro-copy kunnen een wereld van verschil maken. Wellicht moet ook de vormgeving opgefrist worden. Laat geen verkoopkansen liggen. Laat je website/webshop grondig en genadeloos door mij checken. Je ontvangt geen scannetje. Maar een uitgebreid en praktisch adviesrapport op maat met 35 punten. Hiermee optimaliseer je (zelf) je website of webshop en verhoog je je rendement.
480,-

Tekstproeverij met unieke “no-cure-no-pay” garantie

Je wilt de verkoop van een complex technisch product stimuleren. Met een overtuigende tekst voor je homepage, e-mailing of blog bijvoorbeeld. En je overweegt om het specialistische en arbeidsintensieve schrijfwerk aan mij uitbesteden. Gelijk heb je. Maar je wilt er zeker van zijn dat je teksten krijgt waar je blij van word. Simpel: maak dan gebruik van mijn speciale introductie-aanbod. We komen een proefopdracht voor 4 uur tekstschrijven overeen, je betaalt met 60,- korting in mijn webshop en je ontvangt mijn tekst. Niet 100% tevreden? Dan stort ik het bedrag direct aan je terug.
260,-

Blog

Explainer video – opvallend veel impact

Video echt gaat nu echt explosief doorbreken in verkoopgerichte marketingcommunicatie. Ik hoor het al jaren. Jij waarschijnlijk ook. En toch blijft het uit. Redenen laten zich raden. My wild quess? Het maken van een professioneel videootje kost te veel tijd. En daardoor te veul geld. Dat geldt zelfs bij videoproducties die niet supergelikt zijn. En […]

Gratis (SEO) webtekst-advies op maat

Is de tekst van jouw website of webshop klant- en Google-vriendelijk genoeg? Of moet je webtekst veel bondiger en overtuigender zijn? En meer activerend? Zodat je meer bezoekers aantrekt? En meer respons en winst/omzet uit je website/webshop haalt. Laat je huidige webtekst grondig door mij beoordelen. En ontvang binnen 7 werkdagen kosteloos 10 praktische tekst-tips om o.a. de zoekmachinevriendelijkheid en overtuigingskracht van jouw webteksten (zelf) te verbeteren. Inclusief gratis online presentatie/toelichting van een half uur.
0,-

Creatieve, bondige (web)tekst loont

Waarom zou een potentiële klant kiezen voor jouw producten of diensten? Je webteksten moeten dit overtuigend en snel duidelijk maken. Binnen 5 seconden. De claim dat je zo enorm klantgericht of flexibel bent is geen ‘sales trigger’ of USP. Da’s niet meer dan normaal. Dat je flexibel bent is ook niet echt bijzonder. Laat staan onderscheidend of profilerend. Webteksten moeten natuurlijk ook nog zoekmachinevriendelijk zijn (SEO-tekst). Creativiteit – en soms een snufje humor – in je tekst is eveneens van groot belang om je te onderscheiden en vervolgens conversie en verkoop te scoren.

s