Rhinoz (web)tekst + advies

Nieuw design website BINsystem 
BINsystem B.V. heeft veel kennis van duurzame oplossingen voor afval, ongedierte en overlast door honden-poep. Onder andere dankzij volledig geautomatiseerde productiefaciliteiten kunnen ze snel inspelen op wensen van onder meer gemeentes, sportverenigingen en exploitanten van parkeergarages. Hun vorige website was uitsluitend productgericht. De door Rhinoz gerestylde website is profilerend en bevat zowel wervende SEO-webtekst als calls to action (CTA’s).

>Bekijk website

Rhinoz (web)tekst + advies

ZakenVerhalen.nl: Birkstaete
De zussen Esther en Corrie van Buuren verhuren, samen met hun echtgenoot respectievelijk zwager Gijs van Duinkerken, kantoorruimte in Soest. Samen beheren ze met veel plezier het voormalige Eneco-gebouw aan de Lange Brinkweg en Ondernemershuis Birkstaete’ aan de Birkstraat (waar Rhinoz ook gevestigd is). De door hen aangeboden kantoorruimte hebben ze in eigen beheer volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en heeft nu al energielabel C dat in 2023 pas verplicht is voor verhuurders.

>Lees hun verhaal

Rhinoz (web)tekst + advies

Profilerende webshop Lucado
Dennis van Vulpen, eigenaar van 1-mans bedrijf Van Vulpen Design, is ambachtelijk meubelmaker en maakt van hout en RVS aansprekende exclusieve designtafels en kasten op maat. Zijn bedrijf loopt als een tierelier. Dat wil Dennis graag zo houden. Inspelend op de toekomst heeft hij daarom onder zijn merknaam Lucado een eigen collectie exclusieve eikenhouten designmeubelen ontwikkeld. Rhinoz verzorgde de volledige webshop voor www.lucado.nl en schreef de webteksten.

>Bekijk webshop

Rhinoz (web)tekst + advies

FABteam: nieuwe naam en website
De website van fAB Accountants & Bedrijfsadviseurs in Soest was toe aan een flinke opfrisbeurt wat betreft vormgeving, beeld en tekst. Na een adviesgesprek met directeur/eigenaar Aert Buijvoets over hun onderscheidende ‘corporate soul’, schreef ik eerst een korte en ietwat prikkelende profieltekst gebaseerd op het thema ‘balans’. Dat werd de basis voor een volledig nieuwe website – uiteraard responsive – met onder meer zoekmachinevriendelijke teksten (SEO-webtekst).

>Bekijk website

Rhinoz (web)tekst + advies

Rhinoz verhuist binnen Soest
Na jarenlang gevestigd te zijn aan de Dorresteinweg (pand van Auto Smeeing in Soest) ben ik sinds 1 maart 2020 met mijn 1-mans bureau Rhinoz (web)tekst + advies verhuisd naar Birkstaete. In dit lekker laagdrempelige bedrijfsverzamelgebouw aan de doorgaande weg tussen Soest en Amersfoort zijn in totaal circa 50 ondernemers gevestigd. Ik deel mijn kantoorruimte met collega-online marketeer Raymond Veldkamp, specialist in zoekmachinemarketing en website/conversie-optimalisatie.

>Kom op de koffie

Rhinoz (web)tekst + advies

Nieuwe webshop voor Van Vulpen
Of ik, naast websites in WordPress, ook webshops in WordPress maak? Zeker! Want WordPress, ’s wereld meest gebruikte en gratis Content Management System (CMS), is bijzonder solide en veelzijdig. Hierdoor is deze hoogwaardige software ook uitermate geschikt voor webshops. Bekijk bijvoorbeeld de webshop die ik onlangs maakte voor Dennis van Vulpen, ambachtelijk meubelmaker te Soest.

>Bekijk webshop

Rhinoz (web)tekst + advies

Nieuwe website Nassau Makelaars
Recentelijk mocht ik de nieuwe website maken voor Nassau Makelaars & Bedrijfshuisvesting in Zeist. Ik werk al een aantal jaren voor hen en dit was de derde website. Hun nieuwe website is modern vormgegeven, heel snel en beeldend en superoverzichtelijk. En uiteraard geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. 

>Bekijk website