“Altijd verkoopgericht”

Dennis van Vulpen - blije klant

Klantenquotes

“Mee-ondernemer”

“Via een zakelijke relatie kwamen mijn vrouw Wanda en ik in contact met Rhinoz. Er was meteen een persoonlijke klik. Tijdens ons kennismakingsgesprek vroeg Jeroen ons het hemd van het lijf over de plannen voor ons nieuwe bedrijf Zicht op Water waarmee we onder meer motorkruisers verhuren. Binnen een week ontvingen we een keurig gespecificeerde prijsopgave met daarin een debriefing en meteen enkele heel bruikbare adviezen en tips. Van het begin dacht Jeroen proactief en op enorm betrokken wijze met ons mee, ongeveer alsof hij mede-eigenaar is. We zijn bijzonder blij met onze samenwerking en onze nieuwe website met webshop.”

Alexsander Vermeulen, dir./eig. Zicht op Water B.V.

“Op proef”

“Onze doelgroep bestaat uit IT professionals. Na een heel leuk en enthousiast kennisgesprek gaven we Jeroen de ‘no-cure no pay-opdracht’ om voor onze website een wervende en activerende SEO-tekst over één van onze diensten te schrijven. Die tekst was meer uitstekend.  Jeroen heeft voldoende kennis van IT om er activerend over te kunnen schrijven. Vervolgens schreef hij ook al onze overige webteksten en hielp hij ons ook bij het maken van een whitepaper die feitelijk een mooie combinatie is van een informatieve whitepaper en een wervende bedrijfsbrochure. En onlangs was hij projectleider/regisseur voor onze wervingsvideo’s.”

Chris Helwerda, manager bedrijfsvoering Axle-IT B.V.

“Enthousiaste aanjager”

“Ik ben – ik weet het – niet de meest gestructureerde persoon op aarde. Da’s niet handig als je een uitvoerige nieuwe webshop met allerlei complexe functionaliteiten wilt laten maken. Een ontwerpbureau had een computerschetsje voor me gemaakt. Daar bleef het bij. Jeroen maakte een wireframe voor me waarin hij helder aangaf hoe hij de USP’s van PromoSelector naar voren zou brengen en hoe hij de hele structuur en opzet van de webshop voor zich zag. Dat was meteen middenin de roos. Vervolgens bleek Jeroen niet alleen een prima tekstschrijver en websitemaker te zijn maar ook een doortastende projectleider die de vaart erin brengt en houdt in het belang van de klant.”

Edwin van Dijk, dir./eig. PromoSelector.com

“Onderscheidende profilering”

“Iris Art Nederland is Nederlands eerste fotograaf gespecialiseerd in het met gespecialiseerde apparatuur maken van detailfoto’s van ogen. Op basis daarvan worden prachtige kunstwerken op papier, metaal en glas ontwikkeld. IAN had in WordPress zelf een website gemaakt maar was niet tevreden over de uitstraling en de door haar zelf geschreven teksten. Bovendien wilde ze meer respons in de vorm van meer webbezoekers, meer bezoekers aan haar fotostudio en meer fotografie-opdrachten. Rhinoz ontwikkelde een onderscheidende en duidelijke profilering met aansprekende USP’s en maakte vervolgens een heel beeldende website met SEO-teksten en een landing page met krachtige calls to action.”

Celina Dorrestein, eigenaar Iris Art Nederland

“Kennis van zaken”

“Jeroen is een prima SEO copywriter die we eindklanten en bureaus van harte aanbevelen. Afgelopen jaren heeft hij onder meer uitstekende kennisbankartikelen geschreven voor onze website. Jeroen is zeker geen ICT-specialist maar heeft voldoende materie-kennis op dit gebied om informatieve en wervende teksten te schrijven.”

Roy Jongerden, eigenaar internetbureau Websteen

“Mooi vertellen”

“Veel zeggen in weinig woorden is een hele kunst. Vooral bij technische en complexe producten en diensten. En dan moet de tekst ook nog zoekmachinevriendelijk zijn. Jeroen verstaat die kunst als geen ander. Hij wist het in zijn SEO-teksten voor onze website goed, bondig en activerend te vertellen. Handig is dat hij enige kennis heeft van ICT en vaak aan een half woord genoeg heeft. Ik hoefde geen uitvoerige briefing op te stellen. Een belletje of mailtje volstond.”

Dennis Wals , dir/eig. Wals Webhosting B.V.

“Nogal veelzijdig”

“Jeroen is enerzijds een creatieve en verkoopgerichte marketingcommunicatie-adviseur, anderzijds een uitstekende tekstschrijver voor onze website, webshop en brochures. Bij het maken van een webshop met ruim 100 producten komt heel veel kijken, zo weten we nu uit eigen ervaring. Jeroen was een vakkundige en betrokken projectleider die volop met ons meedacht in het hele productieproces: van eerste schets tot en met het goed inregelen van de betalingssystemen.”

Ronald Snel, dir./eig. InjectieTools en SIT Injectietechniek

“Ontwarrend”

“We zaten volledig in de knoop met onze website/webshop voor onze Fobo bandenspanningssystemen. Ideeën, teksten, foto’s en video’s hadden we genoeg. Maar het ontbrak ons aan een plan van aanpak voor een goede, logische structuur. En aan een duidelijke profilering van ons bedrijf. Onze webontwerper kon ons op deze gebieden slechts gedeeltelijk helpen. Samen met Jeroen kwamen we tot een prima opzet. Vervolgens schreef hij de SEO-teksten voor onze website. Ook daar zijn we heel tevreden over. Trouwens ook over het tempo waarin het totaal werd gerealiseerd.”

Ben Klomp, dir./eig. E-mission & Fuel Control B.V.

“Verraderlijk duidelijk”

“Om ons uitgebreide pakket aan diensten en producten op het gebied van kantoorautomatisering te presenteren via een nieuwe website vroegen we Jeroens hulp in. Met een frisse blik en gewapend met enige kennis van ICT herschreef Jeroen onze veel te technische webteksten. Hij kortte ze flink in en maakte hij er responsgerichte SEO-teksten van. Iedereen kan een tekst maken maar het schrijven van echt goede teksten die conversie opleveren is specialistenwerk. We zijn heel tevreden over onze nieuwe website. Ook al omdat die – zoals Jeroen het zegt – “Verraderlijk overzichtelijk en duidelijk is.”

Christiaan Veldhuizen, dir./eig. SmartCom Solutions B.V.

“Gas geven”

“We werken al langere tijd samen met Rhinoz Marketing Creations en dat bevalt prima. Jeroen is een creatieve, all-round marketeer en schrijft prima SEO-teksten voor ons waaronder slimme landingpageteksten voor onze lease-auto’s. Onze opdrachten aan hem hebben bijna altijd de nodige haast. Fijn is dat Jeroen heel snel kan schakelen en bij de uitvoering flink gas kan geven.”

Sylvester Roest, marketing manager Smeeing Mobility Solutions