“Gek maken”

Henk van Dijck - blije klant

Tarieven WordPress website en contentcreatie / tekst

Met je WordPress website of webshop heb je, simpel gezegd, 3 doelen: waardevolle bezoekers en leads aantrekken, hen activeren (informatie-aanvraag, offerte-aanvraag of een bestelling) en een goede ranking behalen en behouden bij Google. 

Om dit te bereiken moet je WordPress website of webshop klantvriendelijk en Google-vriendelijk zijn. Niet alleen door een aantrekkelijk webontwerp. Ook door een goede ‘usability’ en het gebruik van de nieuwste techniek. En natuurlijk door aansprekende, unieke content waaronder krachtige SEO-teksten. Voeg regelmatig nieuwe content toe aan je website of webshop. Want daarmee service je jouw webbezoekers en maak je Google blij. En per saldo jezelf!

Hieronder vermeld ik de tarieven voor de verschillende werkzaamheden waarmee ik je van dienst kan zijn.  

Ontwerp en realisatie WordPress website of webshop

Ik heb een verrassend scherpe all-in prijs (o.a. webontwerp, SEO webteksten en realisatie tot en met oplevering) voor WordPress websites en webshops. Niet de allerlaagste prijs van Nederland. Die laat ik graag aan anderen over. Heb je interesse in een onderscheidende, hoogwaardige en effectieve website of webshop die je aantoonbaar respons oplevert? Ik ben je graag van dienst, laten we kennismaken.

Ontwerp en realisatie van een all-in WordPress website (topwebsite met 10 pagina’s): € 3.395,-
Ontwerp en realisatie van een all-in WordPress (superwebsite met 30 pagina’s): € 6.795,-.

Ontwerp en realisatie MailPoet e-mail nieuwsbrief 

Een e-mail nieuwsbrief is, na websites, het meest effectieve marketingcommunicatiemiddel. Maar dan moet-ie wel triggeren, ‘entertainen’ en kort en krachtig zijn. Vier korte onderwerpen is echt het maximum. Zet per jaar 4 tot 6 e-mail nieuwsbrieven in. Voor e-mail nieuwsbrieven gebruik ik de beproefde WordPress plug-in Mailpoet.   

Eenmalig basis-ontwerp, inclusief import/koppeling van maximaal 1.000 e-mail adressen: € 695,-
Tekstschrijven, beeldbewerking, opmaak en verzending per e-mail nieuwsbrief (4 items met elk max. 100 woorden): 595,-

Klantencasetekst en projectbeschrijvingstekst 

Klanten vinden het bijzonder leuk om gevraagd te worden voor een klantencase. Bovendien blijkt uit onderzoek dat klantencases, ook geanonimiseerde, uitstekend worden gelezen door webbezoekers. Dat geldt eveneens voor projectbeschrijvingen. Zaak is wel om het kort en krachtig te houden. 

Interview (telefonisch of via Teams) en tekstschrijven (maximaal 450 woorden): € 340,-

Whitepapertekst: leads verkrijgen en opvolgen

Een whitepaper is een prima ‘sales magnet’ voor het verkrijgen en benaderen van gekwalificeerde leads. De webbezoeker kan de whitepaper downloaden na het invullen van zijn of haar e-mail adres en telefoonnummer. Vervolgens kun je contact opnemen met de betreffende lead.

Tekstschrijven (maximaal 900 woorden): € 680,-

Expertblogtekst: informeren en ‘verkopen’

Met een blogtekst op social media en je website etaleer je – op een informatieve manier – jouw expertise met betrekking tot je vakgebied. Bijna tussen de regels door vermeld en promoot je jouw producten/oplossingen. Post minstens elke 2 maanden een expertblogbericht. Je kunt mij inschakelen als ‘ghost blogger’.

Tekstschrijven (maximaal 450 woorden): € 340,-

Social media posts-teksten

Social media posts, onder andere op LinkedIn, dragen steeds meer bij aan aan de conversiedoelen van websites en webshops. De kopregel en het beeld moeten dan wel ‘catchy’ zijn. En de tekst mag niet te lang of te ‘verkoperig’ zijn.

Tekstschrijven (maximaal 100 woorden): € 75,-

Overige teksten 

Uiteraard zijn er diverse overige teksten die bijdragen bij aan je vindbaarheid, ranking bij Google, profilering en conversie. Denk bijvoorbeeld aan:

Op aanvraag ontvang je hiervoor een scherpe fixed project price.   

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.