Teksten laten schrijven door ‘n ervaren professional levert je verrassend veel op!

Het schrijven van wervende marketingteksten die echt top zijn is uiterst tijdrovend. Vooral als je tekst kort, profilerend en klantvriendelijk moet zijn. En ook nog eens Google-vriendelijk (SEO-tekst). Al helemaal als je met je tekst de verkoop van een complex technisch product wilt stimuleren. Of als je heel veel informatie met veel impact wilt communiceren. Ik spreek uit ervaring. De oplossing? Laat je commerciële teksten door mij schrijven, herschrijven of flink inkorten.

Dat levert je het volgende op:
– Je bespaart een enorme berg aan kopzorgen, tijd en kosten.
– Je verzekert jezelf van topteksten die aantoonbaar doen wat ze moeten doen: bijdragen aan de door jou gewenste conversie.

Ervaring in vele branches en fixed price

Mag ik even opscheppen? Ik ben als (SEO) copywriter/tekstschrijver/content marketeer gespecialiseerd in het schrijven van bondige, wervende en overtuigende teksten. Inmiddels zo’n 15 jaar. Of ik kennis heb van elk product? En elke branche? Natuurlijk niet.

Ik heb onder meer ruime ervaring in de ICT-branche, de telecombranche, de installatiebranche, de automotive branche en (technische) handel/industrie. Materie maak ik mij snel eigen. Ook in branches waarin ik geen enkele ervaring heb. Wil je een tekst door mij laten schrijven, herschrijven of inkorten? Kom maar op! Een uitvoerige briefing? Mag wel maar hoeft niet. Aan een kwart woord heb ik genoeg. Ook fijn om te weten: tevoren krijg je een fixed price van me.

Uniek: proeftekst-opdracht met ‘no-cure, no-pay garantie’

Je wilt je teksten door mij laten schrijven? Maar zeker weten dat je teksten krijgt waar je blij van wordt? Gelijk heb je. Profiteer van mijn unieke introductie-aanbod: we komen een proefopdracht voor 4 uur tekstschrijven overeen, je betaalt in mijn webshop, ik ga hard en enthousiast voor je aan het werk en je ontvangt mijn tekst. Niet 100% tevreden? Dan stort ik het betaalde bedrag direct aan je terug, erewoord!

Klant- en Google-vriendelijke (SEO) teksten

Mijn teksten zijn zowel klant- als Googlevriendelijk en leveren je aantoonbaar respons op. Vraag maar aan mijn klanten. Ik werk vooral in opdracht van MKB-ondernemingen die complexe/technische producten en diensten verkopen. Maar met minstens zoveel enthousiasme ook voor start-ups waaronder ZZP’ers actief in bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening. Mijn tekst-assortiment:

 • SEO-teksten: o.a. goed voor je organische (gratis) vindbaarheid en Google-positie
 • SEO landingpageteksten: dragen aantoonbaar bij aan je respons en verkoop
 • Klantencase/projectbeschrijvingsteksten: profileren jou als ‘probleemoplosser’
 • Kennismanagement/kennisbankteksten (o.a. FAQ): klantenhulp tijdens de customer journey
 • Expertblogteksten: objectieve advisering waarmee jezelf positioneert als expert
 • Whitepaper/e-paperteksten: expertise etaleren en leads binnenhalen
 • Teksten voor social media posts: positief opvallen en lezers activeren
 • Teksten voor e-mail nieuwsbrieven: meer webbezoek, leads en klanten (als je durft te ‘entertainen’)
 • Teksten voor video’s: ultrasnel boeien, overtuigen en activeren
 • Advertorial/interviewteksten: effectieve PR als je onthult en verrast
 • Persberichtteksten: snel en met lage kosten een grote doelgroep bereiken

Wil jij veel tijd en moeite besparen en verzekerd zijn van topteksten die je conversie opleveren? Laten we eens vrijblijvend aan de koffie gaan.