Teksten laten schrijven door ‘n ervaren copywriter levert je verrassend veel op!

Het schrijven van wervende marketingteksten die echt top zijn is uiterst tijdrovend. Vooral als je tekst kort en profilerend moet zijn. En ook nog eens Google-vriendelijk (SEO-tekst). Al helemaal als je met je tekst de verkoop van een complex technisch product wilt stimuleren. Of als je heel veel informatie met veel impact wilt communiceren. Ik spreek uit ervaring.

Kies voor tijdbesparing en conversie

Laat je marketingteksten door mij schrijven, herschrijven of flink inkorten. Dat levert je aantoonbaar het volgende op:

  • Je bespaart een enorme berg aan kopzorgen, tijd en kosten.
  • Je verzekert jezelf van topteksten die aantoonbaar doen wat ze moeten doen: bijdragen aan de door jou gewenste resultaten.

Ervaring in vele branches en fixed price

Mag ik even opscheppen? Ik ben als (SEO) copywriter/tekstschrijver/content marketeer gespecialiseerd in het schrijven van bondige, wervende en overtuigende teksten. Inmiddels zo’n 15 jaar. Of ik kennis heb van elk product? En elke branche? Natuurlijk niet.

Ik heb onder meer ruime ervaring in de de volgende branches: ICT, telecom, installatietechniek, automotive en (technische) handel/industrie. Materie maak ik mij snel eigen. Ook in branches waarin ik geen enkele ervaring heb. Wil je een tekst door mij laten schrijven, herschrijven of inkorten? Kom maar op! Een uitvoerige briefing? Mag wel maar hoeft niet. Aan een kwart woord heb ik genoeg. Ook fijn om te weten: tevoren krijg je een fixed price van me.

Klantvriendelijke (SEO) teksten

Mijn teksten zijn uiteraard klantvriendelijk. En mijn webteksten zijn natuurlijk ook nog eens Googlevriendelijk en leveren je aantoonbaar conversie op. Vraag maar aan mijn klanten. Ik werk vooral in opdracht van ZZP’ers die complexe/technische producten en diensten verkopen of actief zijn in de zakelijke dienstverlening.

Mijn tekst-assortiment:

Proeftekst: 20% korting en “no-cure-no-pay garantie”

Je wilt je tekst door mij laten schrijven, herschrijven of inkorten? Verstandige keuze. Maar hoe weet je zeker dat je gegarandeerd tekst krijgt waar jij en Google superblij van worden? Heel makkelijk. Maak nu gebruik van mijn speciale introductie-aanbieding:

  • Normaal tarief voor 5 uur tekstschrijven: 425,-
  • Je krijgt direct 20% korting en betaalt slechts 340,-
  • Ik ga keihard en enthousiast voor je aan het werk
  • Je ontvangt de door mij geschreven tekst
  • Blij? Fijn, vervolgopdrachten zijn altijd welkom
  • Niet 100% tevreden: je betaalt niets, erewoord!
Bestel proefopdracht

Liever (eerst) persoonlijk kennismaken?

Laten we vrijblijvend aan de koffie gaan.

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.