3 Unieke all-in pakketten voor startende ZZP’ers en MKB’ers

Steeds meer mensen in Nederland overwegen om een eigen bedrijf te starten. Vaak eerst naast hun werk in loondienst. Dat is slim natuurlijk. Want dan heb je een financieel vangnet mochten de omzet- en winstresultaten van je fonkelnieuwe eigen bedrijf onverhoopt eerst nog wat tegenvallen.

Tijd tekort en geen enorm budget?

Als startende ondernemer kom je tijd tekort. En heb je geen zin om allerlei managementboeken boeken door te worstelen. Of tal van nogal theoretische opleidingen te volgen. Een business coach of bedrijfsmentor die je persoonlijk begeleidt en ondersteunt bij je start en waarmee je vervolgens kunt sparren zou van grote waarde kunnen zijn. Maar die is meestal onbetaalbaar.

Het alternatief? Een Smart Start-up pakket van Rhinoz: een unieke combinatie van gestructureerde business coaching en de realisatie van essentiële middelen om heel gericht je (verkoop/omzet)doelen te bereiken.

Online intake/kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend)

Tijdens dit gesprek van ongeveer 1 uur hoor ik graag alles over jouw zakelijke dromen en plannen. En over jouw ambities en wensen als startende ondernemer. Besluit je binnen 2 weken om verder met me te gaan? Dan stuur ik je een template voor het zelf opstellen van een resultaatgericht ondernemersplan en plannen we stap 2 in.

Online advies van jouw ondernemersplan (gratis en vrijblijvend)

In dit adviesgesprek van circa 1 uur zetten we samen het fundament neer van jouw startende bedrijf. Zonder dat je er dag en nacht aan moet werken om (verkoop)succes te behalen. Samen kijken we naar het door jou ingevulde ondernemersplan en krijg je een goed onderbouwd advies. Dat kan confronterend zijn. Maar is er altijd op gericht om jou en je bedrijf vooruit te helpen. Vervolgens ligt het balletje bij jou. Je krijgt 3 bestellinkjes naar mijn 3 all-in pakketten. Elk linkje geldt uiterlijk 2 weken. Daarna vervalt de speciale pakketprijs. Welk Smart Start-up-pakket het beste bij jou en je startende bedrijf past? Dat hangt af van je wensen en je ondernemersideeën. En van je budget natuurlijk.

Keuze voor één van de 3 Smart Start-up-pakketten

Nadat je gekozen hebt voor één van de 3 'all-in' Smart Start-up pakketten zoomen we, aan de hand van de bekende marketing-P’s, tijdens een marketing-adviesgesprek in op je online marketing. Het ontwikkelen van een sterk op conversie en verkoop gerichte website is hierbij de basis.