Marketingcafé Online | 20 oktober 2021
Gert-Peter Noordegraaf

AVG en marketing, er mag meer dan je denkt!

Bij AVG denkt ongeveer elke (online) marketeer aan steeds strengere overheidsregels waardoor je mogelijkheden enorm beperkt worden. Het lijkt soms of er helemaal niets meer mag. In de praktijk valt dat gelukkig enorm mee. Zaak is dat je heel goed weet wat er wel mag en wat niet. Privacy specialist Gert-Peter Noordegraaf ontzorgt bedrijven op dit gebied en biedt de helpende hand. Onder meer met aansprekende praktische informatie en adviezen.

  • 08.20 – 08.25 uur: Check-in via Microsoft Teams.
  • 08.25 – 08.30 uur: Welkom door Jeroen van Netten.
  • 08.30 – 09.00 uur: Gastspreker is dit keer Gert-Peter Noordegraaf, privacy policy specialist en eigenaar van het bedrijf HelloRisk. Hij heeft geen gortdroog verhaal. Integendeel, in zijn lekker praktische en boeiende miniwebinar legt hij de focus op wat wel mag en waar je goed op moet letten bij je marketing- en communicatiebeleid. Gert: ‘Natuurlijk zijn er allerlei AVG-regels. Maar die zijn veel minder ingewikkeld en arbeidsintensief dan je wellicht denkt. Er mag en kan ook veel meer dan je denkt.’
  • 09.00 – 09.10 uur: Vragenrondje.
  • 09.15 uur: Afsluiting en check-out.

Maximaal 50 deelnemers

Wij verwachten een grote belangstelling voor deze kosteloze masterclass. Voor een goede interactiviteit geldt een maximum van 50 deelnemers (op volgorde van aanmelding).

Eerdere bijeenkomsten van Marketingcafé Online

8 september 2021
Youri Meuleman

Masterclass e-mail­marketing écht effectief inzetten

16 juni 2021
Rex Bierlaagh

Boeiende bijeenkomst over zakelijke creativiteit

19 mei 2021
Boudewijn Happé

Interessant mini-webinar over marketingdata

21 april 2021
Judith de Pagter

Succesvolle eerste bijeenkomst over LinkedIn

s