Blogs | 4 oktober 2022

24 creatieve content ideeën – voor zakelijke posts

Met zakelijke posts op onder meer LinkedIn breng je jezelf, jouw (unieke) expertise, je bedrijf en je producten/diensten onder de aandacht bij jouw doelgroep.

Onder meer bij potentiële nieuwe klanten. Je weet wel: die mensen die – indirect – je (energie)rekeningen en zo betalen.

Als je social media posts goed inzet krijg je meer interactie met je volgers. En verhoog je het aantal bezoekers van je website. En vervolgens je omzet.

Dat wil iedereen wel. Jij ook. Schat ik zo in.

Maar hoe trek je de aandacht in je social media posts? En hoe krijg je meer response?

Heel makkelijk: met mijn nieuwste e-book “24 creatieve content ideeën voor zakelijke social media posts”.

Met dit praktische document heb je voortaan nooit meer gebrek aan inspiratie voor je posts op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Het bespaart je flink veel ‘bedenk-uren’. Want doelgerichte creativiteit kost vaak veel tijd. Zo weet ik uit ervaring.

Na inschrijving voor mijn blogstory e-mail nieuwsbrieven krijg je dit document t.w.v. € 19,95 helemaal gratis.

Interesse in mijn diensten op het gebied van online marketing en responsgerichte marketingteksten?

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.