Blogs | 15 augustus 2021

Confronterend mini-webinar “Zakelijke creativiteit”

Rex Bierlaagh (TWNQL.nl), o.a. keynote spreker zakelijke creativiteit, was op woensdag 16 juni gastspreker in een gezellige derde meeting van marketingcafé online. In een leuke en leerzame interactieve bijeenkomst gaf Rex aan in welke denkpatronen we vaak vastzitten. En onthulde hij hoe je met diverse denktechnieken daar los van kunt komen. Doel daarbij: nieuwe inzichten en nieuwe (verkoop)kansen genereren. Duidelijk werd dat creatief denken geen luxe is maar pure noodzaak. Dat geldt zowel voor ZZP’ers, MKB’ers als grote bedrijven. Het eerstvolgende mini-webinar in marketingcafé online zal zijn op de 3e woensdag van september. Je bent ook dan van harte welkom.

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.