Blogs | 19 december 2023

Durf je te onderscheiden

Ik geeft het onmiddellijk toe. In deze blog begin ik niet al te origineel. Ik wens jou en de jouwen namelijk een gezond en  gelukkig nieuwjaar.
Sterker nog: ik wens jullie alle goeds voor 2024. Zowel privé als zakelijk.
Op zakelijk gebied wens ik je ook de nodige creativiteit. Hopelijk skip je in het nieuwe jaar doodsaaie dooddoeners. Zoals, zet je schrap:

“Bij ons is klant koning”
“We zijn heel klantvriendelijk”
“Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel”
“Wij zijn op en top betrouwbaar”

Een lezer kan hier nix mee. Want boeit niet. En profileert of overtuigt ook niet. En activeert al helemaal niet. Durf  onderscheidend te zijn in je marketingcommunicatie.

Het zou leuk zijn als je komend jaar af en toe een beetje lef en humor in je communicatie gebruikt.

Nog een goede tip, ik kreeg hem vorige week tijdens de superoriginele kersttoespraak van businessclub Zaken Vrienden Soest: neem jezelf niet al te serieus. En deze tip ook niet.

We spreken elkaar in 2024. Wil je eens langskomen? Kom dan naar bedrijfsgebouw Pleque, Nieuwegracht 4-04 in Soest.

Ik ben namelijk op 15 december naar die mooie nieuwe plek verhuisd. Je bent vanaf 2 januari 2024 van harte welkom!

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.