Blogs | 19 december 2023

Durf je te onderscheiden

Ik geeft het onmiddellijk toe. In deze blog begin ik niet al te origineel. Ik wens jou en de jouwen namelijk een gezond en  gelukkig nieuwjaar.
Sterker nog: ik wens jullie alle goeds voor 2024. Zowel privé als zakelijk.
Op zakelijk gebied wens ik je ook de nodige creativiteit. Hopelijk skip je in het nieuwe jaar doodsaaie dooddoeners. Zoals, zet je schrap:

“Bij ons is klant koning”
“We zijn heel klantvriendelijk”
“Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel”
“Wij zijn op en top betrouwbaar”

Een lezer kan hier nix mee. Want boeit niet. En profileert of overtuigt ook niet. En activeert al helemaal niet. Durf  onderscheidend te zijn in je marketingcommunicatie.

Het zou leuk zijn als je komend jaar af en toe een beetje lef en humor in je communicatie gebruikt.

Nog een goede tip, ik kreeg hem vorige week tijdens de superoriginele kersttoespraak van businessclub Zaken Vrienden Soest: neem jezelf niet al te serieus. En deze tip ook niet.

We spreken elkaar in 2024. Wil je eens langskomen? Kom dan naar bedrijfsgebouw Pleque, Nieuwegracht 4-04 in Soest.

Ik ben namelijk op 15 december naar die mooie nieuwe plek verhuisd. Je bent vanaf 2 januari 2024 van harte welkom!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Online marketing-expert/SEO tekstschrijver Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz Marketing Resultancy in Soest. Met een unieke mix van business consultancy en marketing consultancy helpt hij gestarte ZZP’ers en ZZP’ers die willen gaan starten bij het behalen van online resultaten. Niet met vuistdikke adviesplannen, maar op een heel pragmatische wijze. Zijn andere specialisme: het schrijven van en met slimme A.I.-tools optimaliseren van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Hij werkt op project- of interimbasis voor eindklanten en als freelancer voor communicatiebureaus en heeft onder meer ruime ervaring in de ICT/telecom-branche, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.