Blogs | 15 augustus 2021

FABteam: nieuwe naam en website

De website van fAB Accountants & Bedrijfsadviseurs in Soest was toe aan een flinke opfrisbeurt wat betreft vormgeving, beeld en tekst. Na een adviesgesprek met directeur/eigenaar Aert Buijvoets over hun onderscheidende ‘corporate soul’, schreef ik eerst een korte en ietwat prikkelende profieltekst gebaseerd op het thema ‘balans’. Dat werd de basis voor een volledig nieuwe website – uiteraard responsive – met onder meer zoekmachinevriendelijke teksten (SEO-webtekst).

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.