Blogs | 15 augustus 2021

Interactieve whitepaper voor Axel-IT

Axle-IT, gevestigd in Houten, ondersteunt IT managers op diverse manieren bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Eén van hun expertisegebieden is ‘data security’. Rhinoz schreef de teksten voor hun 10 pagina’s tellende whitepaper over het nut, de noodzaak en de slimste manier om applicaties, cloud services en hardware structureel goed te beveiligen. De whitepaper is mooi vormgegeven, interactief en onderscheidt zich door een bijzondere mix van thematische informatie en wervende/commerciële informatie over het complete dienstenpakket van Axel-IT.

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.