Blogs | 15 augustus 2021

Nieuwe webshop InjectieTools

Voor InjectieTools, dé webshop met equipment en supplies voor de betonbouw, verzorgde Rhinoz diverse communicatiemiddelen. Na het ontwerp van het logo werden een uitvoerige webshop, een brochure en een opvallende postmailing verzorgd. Om de webshop en het aantal webbestellingen verder te promoten zal aanvullend onder meer LinkedIn worden ingezet. Links op de foto: teamleider Henry van der Maas.

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.