Blogs | 15 augustus 2021

Nieuwe webshop voor Van Vulpen

Of ik, naast websites in WordPress, ook webshops in WordPress maak? Zeker! Want WordPress, ’s wereld meest gebruikte en gratis Content Management System (CMS), is bijzonder solide en veelzijdig. Hierdoor is deze hoogwaardige software ook uitermate geschikt voor webshops. Bekijk bijvoorbeeld de webshop die ik onlangs maakte voor Dennis van Vulpen, ambachtelijk meubelmaker te Soest.

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.