Blogs | 15 augustus 2021

One-page website voor Alcoparts

De succesvolle start-up Alcoparts, voortgekomen uit het bekende staalbedrijf Alcochem Steel, is gespecialiseerd in het ontwerpen en op duurzame wijze fabriceren van hoogwaardige metalen sidebars. Die maken ze voor elk merk en type bestelwagen, transportwagen en truck. Als geen ander bieden ze een groot aantal maatwerk-mogelijkheden. Rhinoz ontwierp de one-page website en schreef de SEO-teksten.

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.