Blogs | 15 augustus 2021

Profilerende webshop Lucado

Dennis van Vulpen, eigenaar van 1-mans bedrijf Van Vulpen Design, is ambachtelijk meubelmaker en maakt van hout en RVS aansprekende exclusieve designtafels en kasten op maat. Zijn bedrijf loopt als een tierelier. Dat wil Dennis graag zo houden. Inspelend op de toekomst heeft hij daarom onder zijn merknaam Lucado een eigen collectie exclusieve eikenhouten designmeubelen ontwikkeld. Rhinoz verzorgde de volledige webshop voor www.lucado.nl en schreef de webteksten.

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.