Blogs | 21 december 2021

Rollercoaster jaar – fijne feestdagen

Dat 2021 een afwisselend jaar was is natuurlijk het understatement van het jaar. Ik vond het zelfs een rollercoaster jaar. Met hoop en vrees.

Geldt blijkbaar voor velen. Niet voor niets staat het prachtige liedje ‘Roller coaster’ van Danny Vera ook dit jaar hoog genoteerd in de Top 2000 (vanaf 2e kerstdag te beluisteren op NPO Radio 2).

Afgelopen jaar mocht ik diverse bijzonder leuke nieuwe klanten en projecten verwelkomen.

Enkele klanten en webprojecten die er voor mij in 2021 jaar uitsprongen waren voor InjectieTools (webshop), Axel-IT (webteksten en whitepaper), PromoSelector (webshop), Spend Monkey (website), Schneider Electric (online klantendag) en SmartCom Solutions (herprofilering/website).

Alle klanten: heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen. En voor jullie vaak lekker uitdagende opdrachten. Blijf daar vooral mee komen in 2022.

Alle prospects: blijf (online) zichtbaar. En kom volgend jaar maar door met je (complexe) tekst- en marketingadvies-opdrachten!

Hoe 2022 zal worden weet niemand. Laten we met z’n allen hopen en vertrouwen op gunstige ontwikkelingen. En laten we de moed erin houden. Hoe dan ook. Humor kan daarbij vaak helpen.
Ook galgenhumor natuurlijk.

Van vrijdag 24 december 2021 tot en met zondag 2 januari 2022 neem ik even helemaal vrijaf. Om de accu op te laden. En enkele leerzame en leuke boeken te lezen.

Wellicht bij mijn open haard. Misschien zelfs af en toe met een heerlijk glaasje Malbec bij de hand.
Daarna ben ik je weer heel graag van dienst.

Ik wens jou en de jouwen gezellige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2022.

 

 

 

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.