Effectieve SEO-teksten laten schrijven

Wil je unieke, bondige en wervende SEO-teksten voor je website laten schrijven die je bezoekers aantoonbaar activeren? Zodat ze je contactformulier invullen of bellen. Waardoor jij in gesprek komt en zaken gaat doen. Ga niet oneindig lang zelf ploeteren met het schrijven van SEO-teksten. En kies zeker niet voor de klinische en machinale eenheidsworst-teksten van ChatGPT waardoor je lezer geheid afhaakt. Laat de teksten voor je website schrijven door een ervaren tekstschrijver/copywriter/content marketeer. Ik weet een goede voor je…

Ruim 15 jaar specialist in effectieve SEO-teksten

Even opscheppen. Ik ben ruim 15 jaar gespecialiseerd in het schrijven van korte, activerende SEO-teksten. Daarnaast schrijf ik SEO-landingpageteksten en SEO-teksten voor klantencases/projectbeschrijvingen. Branches waarin ik ruime ervaring heb zijn onder meer: de ICT-branche, de telecombranche, de installatiebranche, de automotive branche en (technische) handel/industrie. Materie maak ik mij snel eigen. Ook in branches waarin ik geen enkele ervaring heb. In welke tak van sport je ook actief bent: daag mij maar uit om pakkende SEO-teksten voor je te schrijven!

Gratis adviesgesprek voor unieke positionering/profilering

Voor een optimaal resultaat uit je SEO-tekst hebben we desgewenst eerst een vrijblijvend en kosteloos ‘USP-adviesgesprek’ (live of via Microsoft Teams). Op basis hiervan ontwikkel ik een unieke positionering/profilering (onepager) voor je. Want het is cruciaal dat iemand op je website binnen 5 seconden ziet waarom-ie contact met je moet opnemen om zaken met je te gaan doen. Vind je ook niet?

Uniek: proeftekst-opdracht met ‘no-cure, no-pay garantie’

Je wilt je SEO-teksten door mij laten schrijven? Maar zeker weten dat je teksten krijgt waar je blij van wordt? Gelijk heb je. Profiteer van mijn unieke introductie-aanbod: we komen een proefopdracht voor 4 uur tekstschrijven overeen, je betaalt in mijn webshop, ik ga hard en enthousiast voor je aan het werk en je ontvangt mijn SEO-tekst. Niet 100% tevreden? Dan stort ik het betaalde bedrag direct aan je terug, erewoord!

Prijsvoorbeelden

Natuurlijk wil je vooraf precies weten wat het kost als je de SEO-tekst voor jouw website door mij laat schrijven. Of als je jouw tekst laat herschrijven of inkorten. De exacte prijs van mijn tekstuele werkzaamheden hangt af van diverse factoren. Ter indicatie:

Aantal SEO-teksten Prijs per SEO-tekst van circa 450 woorden
1 tot 5 255,-
6 tot 10 245,-
11 en meer 235,-

Na het doorspreken van jouw wensen, ontvang je van mij een scherpe fixed price.

Waarom je SEO-teksten laten schrijven door Rhinoz?

 • Ruim 15 jaar ervaring als tekstschrijver/copywriter/content marketeer
 • Specialist in ‘met weinig woorden veel vertellen met veel impact’
 • Toegankelijk/laagdrempelig taalniveau: B1 (tekst die iedereen begrijpt)
 • Kennis van/ervaring in vele (technische) B2B branches
 • Doelgerichte creativiteit (tekstueel en marketingtechnisch)
 • Jarenlange strategische marketing-ervaring
 • Je hoeft geen uitvoerige briefing op te stellen: ik heb aan een kwart woord genoeg
 • Gratis vrijblijvend ‘USP-adviesgesprek’
 • Scherpe fixed projectprijs: afspraak is afspraak
 • Snelle levering
 • Uniek: ‘no cure no pay’ proeftekst-opdracht

Kies voor ervaring, zekerheid en doelgerichte creativiteit

Je ziet het: met Rhinoz verzeker je jezelf van unieke en effectieve SEO-teksten voor je website, inclusief doelgerichte creativiteit.

Welke wensen heb jij voor het laten schrijven, herschrijven of inkorten van je SEO-teksten? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.