Blogs | 15 augustus 2021

Succesvolle eerste mini-webinar op woensdag 21 april

Samen met cohost/sidekick Arjan te Lintelo en de 22 deelnemers kijk ik terug op een inspirerende eerste online bijeenkomst van mijn nieuwe initiatief marketingcafé online. Dit mini-webinar via Microsoft Teams vond plaats van 08.20 tot 09.15 uur. Gastspreker Judith de Pagter hield in 40 minuten een boeiende en informatieve presentatie over LinkedIn, onthulde enkele ‘geheimen’ en beantwoordde diverse vragen van deelnemers.

Nieuwsgierig naar de top 12 vragen en antwoorden m.b.t. LinkedIn?

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.