Blogs | 4 december 2023

Vraag maar raak op 13 december

Toen ik vanochtend opstond dacht ik ‘ik moet weer eens iets geks doen.’ Dat doe ik namelijk regelmatig. En dat bevalt goed. Mijn vrouw Miranda, familie en vrienden meestal ook. Zeggen ze.

Mijn klanten vinden het ook telkens superleuk als ik weer eens met iets geks/verrassends op de proppen kom. Helemaal als het hen inspireert.

Wat ga ik doen? Een inspirerende online “Vraag-maar-raak-dag” organiseren voor bestaande relaties. En voor relaties van mijn relaties. Begrijp je wel?

Zie het maar als een Sinterklaascadeautje. Of anders als een vervroegd kerstcadeautje. Hoe dan ook: het is helemaal gratis. Je weet wel: zo kosteloos dat het 100% nix kost.

Op woensdag 13 december mag je mij 30 minuten lang het hemd van het lijf vragen. Gewoon via Microsoft Teams. Vraag wat je maar wilt op het gebied van marketing, communicatie, content of teksten.

Mogelijke vragen:

  • “In 2024 wil ik meer (verkoop)resultaat halen uit een verlaagd budget voor marketing en communicatie. Welke bespaartips heb je voor me?”
  • “Mijn website is niet profilerend genoeg. Hoe kom ik aan een onderscheidende profilering?”
  • “De homepage van mijn huidige website bevat volgens mij veel te veel informatie en heeft een slechte structuur. Wat is jouw advies?”
  • “Ik wil landingpages inzetten om meer webbezoekers en verkoop te scoren. Hoe kan ik dat het slimste aanpakken?”
  • “Iedereen zegt dat klantencases worden ‘verslonden’ door klanten. Die wil ik ook maar ik wil daar niet teveel budget aan besteden. Hoe beperk ik m’n kosten?”
  • “Hoe maak ik mijn teksten, kort, wervend en ook nog zoekmachinevriendelijk?”

Misschien heb je totaal andere vragen. Mag natuurlijk ook. Vraag maar raak op woensdag 13 december.

Het inplannen van een vragen halfuurtje kan tot en met 13 december zelf. Is bovendien heel makkelijk. Ga naar https://calendly.com/jeroen-van-netten/30min/?month=2023-12

Tot Teams!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Online marketing-expert/SEO tekstschrijver Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz Marketing Resultancy in Soest. Met een unieke mix van business consultancy en marketing consultancy helpt hij gestarte ZZP’ers en ZZP’ers die willen gaan starten bij het behalen van online resultaten. Niet met vuistdikke adviesplannen, maar op een heel pragmatische wijze. Zijn andere specialisme: het schrijven van en met slimme A.I.-tools optimaliseren van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Hij werkt op project- of interimbasis voor eindklanten en als freelancer voor communicatiebureaus en heeft onder meer ruime ervaring in de ICT/telecom-branche, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.