Blogs | 15 augustus 2021

ZakenVerhalen.nl: Frans Davelaar, Office Centre

Frans Davelaar, één van de twee eigenaren van Office Centre kantoorartikelen, is hoofdsponsor van de eredivisievoetbalclub FC Groningen. In dit ZakenVerhaal vertelt hij kort hoe trots hij erop is dat ze topspeler Arjen Robben hebben kunnen aantrekken maar onthult hij vooral heel openhartig onder meer zijn grootste zakelijke blooper.

Effectieve WordPress website/webshop of (SEO) teksten nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek.

Of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

proeftekst

webcheck

Over Jeroen van Netten

Over Jeroen van Netten

Creatieve website marketeer/copywriter Jeroen van Netten is eigenaar van 1-mans bureau Rhinoz in Soest. Zijn twee specialismes: het maken van converterende WordPress websites en het schrijven van verkoop­­stimulerende marketing­­teksten waaronder SEO-webteksten. Met zijn ‘1-loket-aanpak’ bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop staat hij er garant voor dat het totaal­plaatje van profilering, vormgeving, techniek en tekst perfect klopt. Zijn opdracht­gevers – vooral MKB-ondernemers – zijn onder meer actief in de ICT, de medische sector, bouw/vastgoed, de automotive branche en handel/industrie.